Riasztók

Riasztó rendszereink képesek megakadályozni az illetéktelen behatolást otthonába!

A riasztási zóna megsértése esetén a rendszer automatikus intézkedési sorozatot kezdeményez, ezek között szerepel pl. a hang és fényjelzés, az ingatlan tulajdonosának értesítése vagy a távfelügyeleti cég felé való átjelzés.


 

A mai modern riasztó rendszerek első számú védvonalat képeznek az elektronikus vagyonvédelemben.

A rendszer akkor is élesített állapotban lehet, ha Ön éppen otthon tartózkodik, ezzel meggátolva a besurranó tolvajok tevékenységét.

Riasztó rendszereink működését az Ön életviteléhez, igényeihez fogjuk igazítani, ezzel is megkönnyítve a használatát!

A mai riasztók alkalmasak lakások, családi házak, közintézmények, mezőgazdasági, vagy ipari telephelyek teljes körű védelmére. De manapság a vagyonvédelmen felül esztétikai szereppel is rendelkezik.

Az általunk beépített kezelők formatervezése, külalakja, rendeltetése széles körű igényeket elégíthetnek ki, a legegyszerűbbtől akár az érintőképernyős, multifunkciós darabokig.

A mozgásérzékelők megfelelő elhelyezésével képesek vagyunk az egész ingatlan területét a rendszer védelme alá helyezni. Nyílászárók védelmére nyitásérzékelőket és függöny érzékelőket szoktunk felszerelni.

Kültérre infra illetve radar sorompót telepítünk. Ez a megoldás előnyös lehet például telkek, parkolók, mezőgazdasági gépparkok védelmére.


Pipa jelvény egyszínű kitöltéssel

Biztonsági és biztosítási okokból minden általunk felszerelt eszköz rendelkezik MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) minősítéssel.

Meglévő, kész épületek esetében nem mindig van lehetőség a riasztó rendszer kábelezésének kialakítására. Erre ad megoldást a Paradox MG Riasztóközpont sorozata. A széria legfőbb jellemzője, hogy teljesen rádiós rendszert tudunk összeállítani, nulla kábel felhasználásával. Telepítése gyors, tiszta és esztétikus.

A Paradox Insite Gold alkalmazás segítségével távolról kezelheti riasztóját, élesíthet, hatástalaníthat, éjszakai üzemmódot kapcsolhat, pánik riasztást küldhet…

Ha minket választ, akkor telefonon, vagy e-mailen egyeztetünk igényeiről, eseténként szükség lehet helyszíni felmérésre is.

Ingyenesen elkészítjük személyre szabott árajánlatunkat.

A szolgáltatás megrendelése esetén beszerezzük a szükséges anyagokat, egyeztetünk telepítési időpontot, majd elkezdjük a munkát.

A riasztó rendszer telepítését követően minden esetben felhasználói oktatást nyújtunk a rendszer használatáról.

Az általunk felszerelt rendszerekre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

+ Karbantartási szerződést kötő ügyfeleinknek további 1 év teljes körű garanciát vállalunk.