Kamerák

Bárhol is legyen, az általunk telepített kamera rendszer segítségével nyomon követheti az otthona körül történő eseményeket.

A mai biztonsági kamerák felbontása 2 mpx-től már 8 mpx-ig elérhetőek. Ezen tartományon belül már szinte az összes igényt képesek vagyunk kielégíteni – legyen akár szó rendszám- vagy pénztárfigyelésről vagy akár arcfelismerésről.
Rendszereink teljes körű védelmet nyújtanak családi házaknál, nyaralókban, üzletekben, közintézményekben, ipari létesítményekben.

Hála a Hikvision Hik-connekt alkalmazásának valós időben láthatja a kamerák által rögzített képeket az okos eszközén, felvételeket nézhet vissza, vagy menthet ki.

Ipari környezetben a rendszer a mozgásérzékelős előnye is hasznosítható, ugyanis felvétel csak akkor készül, ha valós mozgás történik a kamerák előtt. Rendkívüli esemény után – legyen ez akár baleset vagy betörés – a felvételek visszakeresése könnyebb, kimentésük egyszerűbb.

Járőr kamerák segítségével egyszerűsíteni lehet az őrszolgálat munkáját.

Ilyen telephelyeken a megfigyelőrendszerek pozitív tulajdonságai szinte korlátlanok, legyen az terület- vagy tárgyfigyelés.

Cégünk naprakész, hatékony megoldásokat kínál a vállalkozásoknak, melyek több telephellyel rendelkeznek és távolról szeretnék felügyelni akár árukészletüket, alkalmazottaikat vagy vevői forgalmukat.

A kamerás megfigyelőrendszereinkkel védett objektumoknál az elmúlt évek során külső személy általi, szándékos károkozás vagy betörés nem történt!

Ha minket választ, akkor telefonon, vagy e-mailen egyeztetünk igényeiről, eseténként szükség lehet helyszíni felmérésre is.

Ingyenesen elkészítjük személyre szabott árajánlatunkat.

A szolgáltatás megrendelése esetén beszerezzük a szükséges anyagokat, egyeztetünk telepítési időpontot, majd elkezdjük a munkát.

A megfigyelőrendszer telepítését követően minden esetben felhasználói oktatást nyújtunk a rendszer használatáról.

Az általunk felszerelt rendszerekre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

+ Karbantartási szerződést kötő ügyfeleinknek további 1 év teljes körű garanciát vállalunk.