Beléptetők

A beléptető egyfajta szűrő rendszer, amelynek célja, hogy illetéktelen személy ne jusson be a védeni kívánt területre.

Felhasználásuk számos területen történik. Gondoljunk csak a szállodákra, ahol egy belépőkártyával nem csak a szobánkba tudunk bejutni, hanem akár egyes szolgáltatásokat is a kártya segítségével vehetünk igénybe. Aztán ide tartoznak az uszodák, strandok, szórakozóegységek is, ahol a kezünkre egy (vízálló) karóraszerű chip felhelyezésével tudunk közlekedni, vásárolni. De cégek, irodák, egészségügyi, szociális és egyéb közintézmények esetében is gyakran és eredményesen használt biztonságtechnikai megoldás.

A beléptető rendszerek működhetnek kártyával, kóddal, ujjlenyomattal, vagy ezek kombinációival.

Az általunk ajánlott eszközök kiváló minőségűek, vandálbiztos kivitellel készülnek.

Kiváló eszköz munkaidő nyilvántartásokhoz.

Lehetséges olyan rendszert telepíteni, amely képes rögzíteni a belépésre jogosult személyek mozgását. A rendszer adminisztrátora bármikor rá tud keresni, hogy egy adott személy mikor és mennyi időt töltött egy adott helyiségben, vagy magában az intézményben. A rendszer értesítést is tud küldeni az adminisztrátornak belépés esetén. A védelem fokozása érdekében a beléptetőt kombinálni lehet kamerás megfigyelő kiépítésével. Így nemcsak tudjuk, hogy ki lépett be a helységbe, de még felvételt is készíthetünk az illetőről.

Integráltan használhatóak riasztó rendszerekkel, amely során az élesítés és a hatástalanítás a belépésre jogosultság elbírálása alapján történik.

Ha minket választ, akkor telefonon, vagy e-mailen egyeztetünk igényeiről, eseténként szükség lehet helyszíni felmérésre is.

Ingyenesen elkészítjük személyre szabott árajánlatunkat.

A szolgáltatás megrendelése esetén beszerezzük a szükséges anyagokat, egyeztetünk telepítési időpontot, majd elkezdjük a munkát.

A beléptetőrendszer telepítését követően minden esetben felhasználói oktatást nyújtunk a rendszer használatáról.

Az általunk felszerelt rendszerekre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk.

+ Karbantartási szerződést kötő ügyfeleinknek további 1 év teljes körű garanciát vállalunk.